Blog

 

 

Nautiqueapp 4-5-2021 15:12

 

Product Road Map 2021

We zijn verheugd de lancering van een grote vernieuwing van onze app-ervaring aan te kondigen, en we hopen rond eind juni 2021 live te gaan. We streven ernaar om een ​​rijke ervaring te creëren voor alle SmartBoat One-gebruikers, en we willen de komende updates delen , evenals toekomstplannen van de zeer gewilde besturingsmodule (beschikbaar in september / augustus 2021).

In de komende update van onze app hebben we enkele updates aangebracht in enkele van onze reeds bestaande functies. Onze mede-bootliefhebbers hebben ons geweldige feedback gegeven, en nu kunnen we ze eindelijk aan u presenteren:

 

Verbeterde Triplog

Een kalenderweergave geeft u nu een intuïtief en gebruiksvriendelijk overzicht van al uw reizen binnen een dag. Als je meer van lijstweergaven houdt dan van agendaweergaven, kun je onder aan het scherm tussen de weergaven schakelen. Wilt u meer informatie over de reis, klik dan op de gekozen dag en bekijk de verzamelde gegevens van dichterbij.

Wanneer u een reis kiest, krijgt u nu in één oogopslag gegevens over uw gemiddelde reissnelheid, maximale snelheid, de G-kracht-impact op uw boot tijdens de reis en de reisduur. U kunt ervoor kiezen om naar volledig scherm te gaan om toegang te krijgen tot nog meer gegevens.

Boot Beweging Data

We hebben de manier waarop we bootbewegingen presenteren verbeterd door u geïnterpreteerde G-krachtgegevens aan te bieden en u ook de onbewerkte gegevens te tonen.

Vanaf het startscherm krijgt u nu een overzicht te zien van de grootste G-kracht-impact die uw boot in de afgelopen 24 uur heeft ondervonden.

Bilge Pomp Alarm

U kunt nu alarmen ontvangen wanneer uw lenspomp start. In de app kun je kiezen of je deze notificaties wel of niet wilt ontvangen. Ga vanuit het hoofdscherm naar je lenspomp-pagina en klik op bilgepompalarm pauzeren en de duur van je pauze.

Batterij

We hebben de batterijbewakingsfuncties verbeterd om te laten zien of de batterij wordt opgeladen, of deze een acceptabel energieniveau heeft of moet worden opgeladen. Hiermee beschikt u over meer bruikbare informatie om goed voor de accu's van uw boot te zorgen.

GPS & 4G Signaal Sterkte

U kunt nu onder aan het startscherm een ​​indicatie krijgen van uw GPS-signaalsterkte en 4G-modemsignaalsterkte. Dit is vooral handig voor degenen die hun boot in de winter onder een afdak houden, of op plaatsen met een slechte dekking. Dit kan u ook helpen bij het oplossen van problemen waarom gegevens niet worden bijgewerkt zoals verwacht in de app. In veel gevallen is de reden voor het ontbreken van updates een slechte signaalkwaliteit.

De Control Module

We delen graag wat details over het nieuwste sensorsysteem dat de mogelijkheden van SmartBoat One nog verder zal gaan uitbreiden. Er zijn verschillende klanten geweest die interesse hebben getoond om het huidige systeem uit te breiden om verbinding te kunnen maken met andere systemen van de boot. Onze nieuwe module zal voorlopig de "Control Module" heten, omdat u hiermee onze app kunt gebruiken als monitor en afstandsbediening voor verschillende systemen in uw boot.

We schatten de lancering van deze module in de herfst van 2021. Meer informatie over prijzen en definitieve lanceringsgegevens zullen in de loop van het jaar worden bekendgemaakt!

De geplande functionaliteiten zijn onder meer:

Walstroombewaking
Het doel is voor booteigenaren met boten die walstroom gebruiken om de walstroom te laten bewaken en alarmen te ontvangen wanneer de walstroom uitvalt.

Hiermee kunt u de walstroom monitoren en alarmen ontvangen als de walstroom uitvalt. De module geeft de bedrijfsstatus en de walstroomstatus weer en activeert een alarm als de walstroom langer dan een vooraf bepaalde tijd is uitgevallen.

Deur- en luikdetector
Identificeer of een deur of luik wordt geopend of gesloten en ontvang een melding als iemand de deur opent of sluit wanneer het alarm is ingeschakeld. Automatische inschakeling van het systeem zodra de boot is afgemeerd

Motordiefstaldetector voor buitenboordmotoren
Als de buitenboordmotor is verwijderd en de verbinding is verbroken, zal het systeem een ​​alarm sturen en wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Verbinding met brandalarm
Als er een extern brandmeldsysteem is geïnstalleerd en u een overzicht heeft of het al dan niet van stroom wordt voorzien. Stel vast of er een brandalarm is geactiveerd. Als er een alarm wordt geactiveerd, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Eventuele alarmmeldingen worden in de app gemeld en via een sms-bericht gecommuniceerd.

Aansluiting op gasalarm
Blijf op de hoogte als er een gas-alarmunit is geïnstalleerd en van stroom wordt voorzien. Stel vast of er een gasalarm wordt geactiveerd. Als er een alarm afgaat, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Bewaak de status van de verbinding met een extern gasalarm en observeer de historische activiteit van gasalarmen. Eventuele alarmmeldingen worden in de app gemeld en via een sms-bericht gecommuniceerd

Verbinding met rookmelder
Volledige controle over uw rookmelder. Stel vast of er een rookalarm afgaat. Als er een alarm afgaat, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Bewaak de status van de verbinding met een externe rookmelder en observeer de historische activiteit van rookmelders. Eventuele alarmmeldingen worden in de app gemeld en via een sms-bericht aan u gecommuniceerd

Controle brandstofverwarming
Kom aan bij een opgewarmde boot. Op afstand bedienen van een brandstofkachel via de Sensar Marine App (Webasto, Eberspächer Airtronic, etc.). Je ziet de status in de app of het apparaat aan of uit staat

Afstandsbediening van verwarmingssysteem
Schakel de aan / uit-functie van een 220V verwarmingssysteem in. Als de stroom uitvalt, zult u op de hoogte worden gehouden, evenals de bedrijfstijd of continue verwarming zelf kunnen bepalen.

Bedien 12V / 24V-apparaten
Apparaten op afstand bedienen die zijn aangesloten op 12V / 24V-voeding. Schakel een apparaat permanent of voor een bepaalde tijd in, deze status is altijd zichtbaar in de app.

 

 

Nautiqueapp 4-5-2021 15:12